Concurs de biciclete pentru prichindei

Magazin Salajean 21 septembrie 2010 0

Concurs de biciclete pentru prichindei

Michelin Romania, in colaborare cu Primaria Zalau si Politia Rutiera, organizeaza duminica, 26 septembrie, Michelin Junior Bike, o campanie de siguranta rutiera destinata celor mai mici dintre biciclistii muncipiului. Manifestarea va avea loc in intervalul orar 10.30-12, pe bulevardul Mihai Viteazul, in fata Galeriilor Meses. Pentru a putea participa la competitia de biciclete, copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 11 ani se pot inscrie pana joi, 23 septembrie, intre orele 10-19, la standul semnalizat Michelin Junior Bike amplasat la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Evenimentul se doreste a fi atat un circuit de biciclete, cu opt curse adaptate fiecarei grupe de varste, necronometrate si avand un parcurs bine delimitat, cat si o lectie de educatie rutiera, de sensibilizare a parintilor si copiilor privind importanta purtarii castii de protectie pe bicicleta. In acest sens, producatorul de anvelope va oferi gratuit fiecarui participant cate o casca de protectie infatisandu-l pe Omuletul Michelin, mascota Grupului. La finalul tuturor curselor, va fi organizata o tombola, in cadrul careia copiii pot castiga una dintre cele trei biciclete puse la bataie.

Tot duminica, platoul din fata Prefecturii se va transforma in oraselul Michelin Junior Bike, unde vor fi amenajate un garaj, in care voluntarii companiei vor verifica starea tehnica a bicicletelor, si un atelier de siguranta rutiera, unde cei mici vor invata regulile elementare pentru deplasarea pe bicicleta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »