COMUNICAT PRESA:

Magazin Salajean 7 decembrie 2011 0

Scandalurile si minciunile declarate in presa de d-na administrator al S.C. KATYAS si de d-nul administrator al S.C. AUTOTEST S.R.L. au determinat si ne-au obligat sa formulam prezentul comunicat, astfel incat minciuna sa inceteze.

Adevarul este ca, de la inceputul anului 2010 societatea MOHAK este supusa unui atac sustinut, murdar si nelegitim, mai intai din partea societatii S.C. KATYAS prin d-na Handolescu si mai recent, animat de dorinta de scandal, si de catre administratorul societatii S.C. AUTOTEST S.R.L. Onaca Danut Nicolae. Societatea Mohak are insa o singura vina si anume aceea ca este proprietara spatiilor unde cele doua societati au fost chiriase. A devenit proprietara in baza unor contracte de vanzare-cumparare, dreptul de proprietate al S.C. MOHAK neputand fi contestat si neputand fi niciun moment pus la indoiala.

Cum era firesc, juridic si contractual corect, la expirarea contractelor de inchiriere, cele doua societati nu au dorit prelungirea lor, si astfel au fost rugate sa paraseasca aceste spatii, desigur cu posibilitatea de a-si ridica toate bunurile ce le apartin.

S.C. MOHAK nu a dorit si nu doreste niciun moment sa foloseasca vreunul din bunurile ce le apartin celor doua societati, motiv pentru care a solicitat acestora in mai multe randuri sa vina sa le ridice.

Insa, adevarul este ca, atat d-na Handolescu, cat si d-nul Onaca doresc sa-si conduca afacerile si sa prospere pe proprietatea altor persoane, fara sa plateasca, ca orice om cinstit si de buna credinta, o chirie, fara sa aiba nici un drept legal asupra acestora, decat din abuzuri, scandaluri, crezand mai inainte de toate ca

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »