Comunicat de presa

Magazin Salajean 24 ianuarie 2012 0

Zalau, 23 ianuarie 2012

Un numar de 14 utilaje echipate cu lame de deszapezire si cu material antiderapant au intervenit si vor interveni, conform graficului, cu prioritate pe arterele principale din municipiu, la intrarile in oras, in zonele de panta, la accesul inspre spital si principalele institutii publice, pe traseele de transport in comun si pe celelalte strazi si alei din oras (acolo unde posibil accesul cu aceste utilaje).

Avand in vedere prognoza meteo pentru urmatoarea perioada, Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau, a dat dispozitie catre operatorul de deszapezire sa fie pregatit sa intervina, imediat ce conditiile meteo o vor impune, stiind ca se anunta crivat si temperaturi extrem de scazute.

In ultimele zile s-au aplicat tratamente preventive cu materiale antiderapante astfel incat circulatia rutiera sa se desfasoare in conditii normale in municipiu. In pofida nivelului mare al precipitatiilor, circulatia nu a fost blocata pe drumurile principale din Zalau. In permanenta, masinile de deszapezire si cele care imprastie material antiderapant, precum si aproximativ 60 de angajati ai societatii au intervenit pentru curatarea strazilor si a trotuarelor. Cerem scuze cetatenilor si participantilor la trafic pentru disconfortul din ultimele zile si ii asiguram ca facem tot posibilul sa intervenim cu promptitudine , declara Virgil Nicora, directorul SC Citadin SRL.

Potrivit celor declarate de Virgil Nicora, precipitatiile abundente din ultimele trei zile au necesitat imprastierea a peste 200 de tone de material antiderapant, care se adauga la cele 300 de tone imprastiate in saptamana anterioara.

In functie de evolutia fenomenelor meteorologice, numarul angajatilor SC Citadin SRL, implicati in activitatea de deszapezire va fi suplimentat cu oameni de la spatii verzi, atelier mecanic etc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »