Comuna Almasu, ramasa fara primar

Magazin Salajean 29 noiembrie 2010 0

Comuna Almasu, ramasa fara primar Primaria comunei Almasu a ramas fara primarul Ujvari Eugen. Prim-edilul s-a retras din activitate, din motive de sanatate si si-a depus demisia. La aceasta data, domnia sa asteapta decizia de pensionare.

Prefectul Salajului, Vegh Alexandru, a deplans aceasta situatie si a precizat ca se fac deja procedurile pentru organizarea de alegeri partiale la Almasu. Primarul nu-si mai poate realiza atributiile de servici, este incadrat in grupa I de handicap. Joi, am semnat, conform legislatiei in vigoare, pentru incetarea raporturilor de serviciu ale primarului.

Asa cum a afirmat prefectul de Salaj, in cateva zile va fi inaintata, la Ministerul Administratiei si Internelor, solicitarea pentru promovarea unei hotarari de Guvern in vederea desfasurarii de alegeri partiale la Almasu. Cum nici la Surduc inca nu s-au desfasurat alegerile pentru desemnarea consilierilor locali, si cum Guvernul nu a stabilit inca data alegerilor, Vegh Alexandru face demersuri pentru ca cele doua evenimente electorale sa se deruleze simultan, fiind mai avantajos din punct de vedere financiar si organizatoric.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »