Competenta de apostilare, pasata camerelor notarilor publici

Magazin Salajean 26 noiembrie 2010 0

Competenta de apostilare, pasata camerelor notarilor publiciInstitutia Prefectului Judetului Salaj face cunoscut ca, incepand de astazi, competenta de apostilare a actelor notariale trece de la tribunale la camerele notarilor publici.

Camerele Notarilor Publici vor avea in competenta procedura apostilarii actelor notariale prevazute la art.1, alin. 2, lit. C din Conventia cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale straine, precum si supralegalizarea.

In vederea solutionarii cererilor de apostilare sau supralegalizare a actelor notariale, cei interesati se vor adresa Camerei Notarilor Publici in raza careia se afla biroul unde functioneaza sau functiona notarul care a intocmit actul sau, dupa caz, isi avea sediul notariatul de stat care a emis actul.

In situatia in care actul notarial care urmeaza a fi apostilat sau supralegalizat a fost intocmit la un birou notarial din Salaj, competenta este Camera Notarilor Publici Cluj, cu sediul in str. Ioan Budai Deleanu nr. 172, tel: 0264-414814, 0264-403324, e-mail: cnp_cluj@yahoo.com.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »