Compania de termoficare si-a schimbat directorul si numele firmei

Magazin Salajean 27 octombrie 2011 0

Compania de termoficare si-a schimbat directorul si numele firmeiLa mai putin de un an de cand functioneaza in Zalau,

Salajenii sunt curtati, de noul director al operatorului de termoficare de la Zalau, sa se branseze la sistemul centralizat de incalzire.

Societatea RFV Distriterm si-a schimbat denumirea, de saptamana trecuta, in E-Star. Noul director executiv al distribuitorului de agent termic, Szabo Csaba, a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, strategiile firmei, obiectivele investitionale de la Zalau si a adus argumente in favoarea bransarii consumatorilor casnici la reteaua de termoficare a orasului.

Reprezentantul E-Star a subliniat faptul ca RFV ZA Distriterm SRL isi va continua activitatea din Zalau sub un nou nume si cu o noua imagine, fara a fi afectata valoarea contractelor si nici a proceselor administrative ale societatii. Noul director, dupa cum a anutat ieri, si-a propus continuarea proiectului demarat de predecesorul sau (Szmola Roland), precum si dezvoltarea activitatii de producere a energiei termice. Acesta a subliniat ca zalauanii nu trebuie sa confunde activitatea E-Star, unitate care acum distribuie agentul termic in oras, cu cea a CET-ului, care produce pana la 1 aprilie 2012 agentul termic.

Directorul comercial al societatii, Meda Morariu, a reiterat faptul ca in Zalau sunt conectati la noul sistem de termoficare peste 500 de consumatori casnici, 40 de institutii si noua agenti economici. S-au semnat, recent, contracte pentru cinci blocuri, urmand a fi incheiate contracte pentru inca patru blocuri. Imobilele conectate sunt in zona Dumbrava, pe strazile Simion Barnutiu si Ioan Nechita, langa punctele termice PT41 si PT42, care anul acesta intra in reabilitare. Zalauanii care se branseaza in acest sistem pot plati investitia in rate si vor beneficia de contorizare individuala pentru consumul propriu, pe fiecare apartament.

Vorbind de lucrarile derulate in municipiu, directorul executiv al E-Star a precizat ca interventiile desfasurate pentru reabilitarea retelei primare de pe Bulevardul Mihai Viteazul s-au finalizat in timp record, inainte de 19 octombrie, data prevazuta initial. Szabo Csaba a aratat ca furnizarea agentului termic in oras a inceput din 16 octombrie, dar au fost zone unde caldura a fost perceputa abia a doua zi. Acesta a reiterat faptul ca ar fi fost solutii pentru ca anumite scoli, daca ar fi cerut-o, sa beneficieze de agent termic, mai devreme de 16 octombrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »