Compania de Apa a fost data in judecata

Magazin Salajean 24 ianuarie 2011 0

Compania de Apa a fost data in judecata

Noile contracte la nivel de scara de bloc pentru serviciile de apa si canalizare, semnate la nivel de scara de bloc intre reprezentantii de bloc si conducerea Companiei de Apa Somes Cluj, Sucursala Salaj, ce vor intra in vigoare de la sfarsitul acestei luni, au incins spiritele la Zalau. O persoana din Zalau, din cartierul Bradet, proprietara unui apartament, a dat in judecata, in nume propriu, prin cerere de ordonanta presedintiala, Sucursala Salaj a Companiei de Apa Somes Cluj.

Zalauanca, care a depus actiunea la Tribunalul Salaj in 21 decembrie 2010, a solicitat conducerii companiei sa-i emita in continuare factura de apa individual, pe apartament, explicand ca demersul pornit de CAS, pentru realizarea noilor contracte la nivel de scara de bloc, nu are temei legal. Aceasta a sustinut ca doreste mentinerea contractului semnat anterior cu conducerea CAS si solicita instantei sa oblige furnizorul de apa sa mentina in vigoare actualul contract si sa factureze serviciile oferite la nivel de apartament, nu de scara de bloc. Persoana, care a actionat CAS in instanta sustine ca a fost un bun platnic al furnizorului de apa din Zalau.

Ea si-a argumentat pozitia prin aceea ca schimbandu-si starea civila a fost nevoita sa-si faca un contract cu CAS. cest contract este pe o perioada nedeterminata si este legal, in timp ce noile contracte pe care compania se pregateste sa le incheie ar fi nelegale si abuzive.

Femeia a pierdut procesul

Prima infatisare in proces, programata pe data de 13 ianuarie, a fost amanata pentru 19 ianuarie. Instanta a respins cererea locatarei din Bradet, in urma pledoariei juristului companiei, care a sustinut ca reprezantantii companiei doresc punerea in legalitate a contractelor cu beneficiarii. Directorului Sucursalei Salaj a Companiei de Apa Somes Cluj, Marcel Zaharia a aratat ca in ultimele saptamani numarul contractelor incheiate a crescut foarte mult, in special in ultimele doua-trei zile, de cand se inregistreaza o mare afluenta la Biroul Clienti pentru incheierea noilor contracte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »