Colegiul National Silvania are Miss si Mister Boboc 2010

Magazin Salajean 22 noiembrie 2010 0

Colegiul National Silvania are Miss si Mister Boboc 2010

La fel ca in fiecare an, liceenii organizeaza un Bal al Bobocilor pentru a desemna care dintre elevii de clasa a IX-a merita titlul de Miss si Mister Boboc. Astfel au procedat vineri seara si elevii din cadrul Colegiului National Silvania Zalau, balul fiind organizat in sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau.

Potrivit profesorului Iulia Pop, parte din colectivul de organizare al Balului Bobocilor, anul acesta, tema balului a fost Big Brother, cele zece echipe participante avand de trecut prin trei probe de foc. Prima proba a fost cea de aptitudini, in care bobocii au prezentat diverse scenete. Cea de-a doua proba a fost una de creativitate, in care fiecare pereche trebuia sa isi desemneze o persoana care urma sa fie imbracata de partener. Tot in cadrul probei, candidatul trebuia sa isi prezinte costumatia si sa argumenteze de ce costumatia respectiva este cea mai buna. Ultima proba a fost proba de dans, unde bobocii au prezentat mai multe stiluri de dans, la final dansand toti impreuna, ne-a spus Iulia Pop. Balul a fost prezentat de grupul Ilarian format din Vlad, Alex, Mihai si Lavi, iar in timpul pauzelor au dansat majoretele colegiului: Columna, trupa Terra si New Style si au cantat Oana Serban si trupa Trapnest.

Momentul cel mai asteptat a fost desemnarea castigatorilor. Chiar daca toti bobocii au fost premiati, cele mai importante premii au fost luate de Paula Indreican si Medina Popoiu – premiul III, Darius Florian si Oana Ghile – premiul II, Antoniu Voie si Tania Pascuta – premiul I, iar Denisa Festeu si Alexandru Pencu – Miss si Mister Popularitate. Premiul de Miss si Mister Boboc 2010 ai Colegiului National Silvania Zalau a revenit elevilor: Stefania Morent si Alexandru Jecan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »