Cod galben în Sălaj

Andreea Vilcovschi 13 martie 2013 1
Cod galben în Sălaj

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de precipitaţii abundente, intensificări de vânt, ninsori viscolite, valabilă în zilele de joi şi vineri, în 27 de judeţe din România, printre care şi Sălajul.

Potrivit ANM, în cursul zilei de joi, începând de la ora 12, în Sălaj vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, care în noaptea de joi spre vineri se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Cantităţile de apă vor depăşi 20-25 de litri pe metri pătrat şi izolat, îndeosebi în zona montană, unde va ninge, 50 de litri pe metru pătrat. Vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 55-70 de kilometri pe oră, iar ninsoarea va fi viscolită.

 

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. ZOLY-BEZDED 14 martie 2013 at 15:06 - Reply

    cum o zis tiganul; numa fe-martie sa treaca ca vine vara,înca iarna mai poate emite pretentii.

Lasa un Raspuns »