Clubul Rotary iese din anonimat

Magazin Salajean 11 octombrie 2006 0

Clubul Rotary iese din anonimatDin dorinta de a pune capat speculatiilor si suspiciunilor care existau pe marginea activitatii membrilor Rotary Augustin Ielciu – presedintele Clubului Rotary Zalau, ne-a informat, in cadrul unei conferinte de presa, ca in viitor activitatea clubului va fi adusa mai mult in centru atentiei. Pana acum am fost mai discreti, nu am urmarit mediatizarea si nu stiu daca a fost o decizie foarte buna, pentru ca anonimatul da nastere speculatiilor, mai spunea Augustin Ielciu care a facut si o scurta prezentare a istoriei acestei organizatii internationale.

In Romania sunt 70 de cluburi Rotary avand 2.134 de membri. Clubul Rotary Zalau a luat fiinta in urma cu 5 ani si numara in momentul de fata 33 de membri care sunt cei mai buni in meseriile lor, dupa cum a declarat Radu Capilnasiu, pentru care clubul este o permanenta sursa de inspiratie. Preocuparea rotarienilor este de a se implica activ in problemele comunitatii. Astfel, au fost enumerate cateva din actiunile pe care Clubul le-a desfasurat in cei 5 ani de existenta, dar si cateva proiecte ce urmeaza sa fie puse in practica anul viitor.

Fiind un club exclusivist, calitatea de membru se poate dobandi numai pe baza de invitatie, pe care o face un membru si se bazeaza pe paradigma fondatorului de a alege un reprezentant din fiecare afacere, profesie sau institutie din comunitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »