Claudiu Silaghi revine la sefia Protectiei Consumatorilor Salaj

Magazin Salajean 30 iunie 2010 0

Claudiu Silaghi revine la sefia Protectiei Consumatorilor SalajBulibaseala din institutiile de deconcentrate din judetul Salaj continua. Se intampla la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Salaj unde directorii sunt schimbati pe capete, la scurte intervale de timp. Dupa doua luni de pauza, comisarul Claudiu Silaghi, demis la data de 7 mai, din functia de directorul coordonator adjunct la CJPC Salaj, a revenit, de vineri, la sefia institutiei. In perioada in care a lipsit, acesta a fost inlocuit cu delegatie de comisarul Dorel Fekete, care a primit functia de coordonator cu drept de reprezentare si semnatura la CJPC Salaj.

Insa pentru scaunul de director al comisariatului judetean, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a organizat la Bucuresti, in perioada 21-23 iunie, un concurs pentru ocuparea functiei de comisar sef adjunct. Doar Dorel Fekete s-a prezentat pentru ocuparea postului, care nu a reusit sa obtina punctajul necesar promovarii probei scrise. Astfel ca esecul lui l-a trimis pe Claudiu Silaghi inapoi pe scaunul de conducere, drept coordonator cu drept de reprezentare si semnatura la CJPC Salaj.

Postul ramane astfel vacant, urmand ca ANPC sa organizeze, in perioada urmatoare, un nou concurs pentru functia de comisar sef adjunct al CJPC Salaj. Claudiu Silaghi ne-a spus ca nu s-a decis inca daca va participa la concurs pentru ocuparea acestei functii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »