Cladiri sanctionate pentru securitate la incendiu

Magazin Salajean 15 septembrie 2008 0

Cladiri sanctionate pentru securitate la incendiuPompierii salajeni au aplicat, in primele opt luni ale acestui an, 31 de amenzi contraventionale in valoare de 42.500 lei. Acestea sunt cateva din sanctiunile aplicate pentru incalcarea actelor normative din domeniul apararii impotriva incendiilor si protectiei civile.

Compartimentul de Avizare si Autorizare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj a efectuat 145 de controale, dintre care 114 la obiectivele de investitie aflate in diferite faze de realizare pe teritoriul judetului nostru.

Cladirile vizate in mod deosebit au fost cele cu afluenta mare de persoane, cele de cult, pensiunile, precum si edificiile cu risc mare de incendiu. In timpul acestor controale au fost depistate 668 stari de pericol, cauze potentiale de incendiu si alte incalcari ale normelor specifice. 321 dintre deficientele constatate au fost solutionate operativ pe durata controalelor, restul fiind solutionate in timp, pe baza unor masuri tranzitorii de eliminare a pericolului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »