CJ Salaj si-a ales reprezentantii in conducerea spitalului

Magazin Salajean 12 iulie 2010 0

CJ Salaj si-a ales reprezentantii in conducerea spitalului

Administratia judetului va fi reprezentata in cadrul Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau de catre doi lucratori ai Consiliului Judetean (CJ) Salaj: un economist si un jurist. Este vorba despre Viorica Mesesan, directorul Directiei Economice, si de Minodora Marincas, care a lucrat ca jurist in cadrul spitalului inainte de a venit la CJ Salaj. Cele doua sunt membri titulari si vor putea fi suplinite de catre Leontina Marusca si Cosmin Cuzdrioreanu, in calitate de membri supleanti.

Exista o multime de probleme tehnice in ceea ce priveste situatia spitalului de urgenta. Spre exemplu, nu avem o imagine clara asupra executiei bugetare, nu stim cum au loc procedurile de achizitii. Apreciez ca pana vom avea o baza de date temeinica si o imagine clara a situatiei de la spital, consider ca trebuie sa fim reprezentati in Consiliul de Administratie de catre niste tehnicieni.

Tocmai de aceea, propun un economist si un jurist atat pentru membrii titulari, cat si pentru supleanti, si-a justificat propunerile seful administratiei judetene, Tiberiu Marc, mentionand ca CJ Salaj va putea interveni oricand pentru schimbarea celor doi membri titulari.

Persoanele propuse ca reprezentanti in Consiliul de Administratiei au primit in unanimitate votul consilierilor judeteni, in sedinta extraordinara de vinerea trecuta.

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cea mai mare unitate spitaliceasca din judet, a trecut in administrarea CJ Salaj in urma cu aproape doua saptamani

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »