Citadela – un nou parc de joaca pentru copii

Magazin Salajean 9 martie 2007 0

In sedinta de luni a Consiliului Local a fost votat proiectul de hotarare privind acceptarea unei donatii, in valoare de 21.073,47 RON, oferita municipiului Zalau de catre SC Citadela Technohouse SRL. Aceasta investitie se va folosi pentru acizitionarea mobilierului de joaca, precum si pentru reabilitarea parcului existent deja, amplasat in cartierul Bradet.

Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau, a afirmat in cadrul conferintei de presa de miercuri, ca punerea in aplicare a proiectului a avut ca punct de pornire protocolul de parteneriat incheiat intre Zalau, Directia Generala de Administrare a Domeniului Public (DGADP) Salaj si SC Technohouse SRL, care a fost aprobat prin HCL 226/2006.

Mircea Bara, directorul adjunct al Politiei Comunitare Zalau, a declarat ca printre atributiile institutiei se numara si supravegherea parcarilor auto, a unitatilor scolare, a zonelor comerciale si de agrement, precum si a altor locuri stabilite prin planurile de paza si de ordine publica. Parcul de joaca se adreseaza copiilor intre 3 si 14 ani si intentionam sa fie folosit doar de acea categorie de varsta. Agentii comunitari vor patrula constant prin acea zona, pentru a evita toate incidentele neplacute, a precizat acesta.

De asemenea, a fost infiintat un dispecerat, care poate fi contactat telefonic, 24 de ore din 24, la numarul 610 178. Prin infiintarea acestui dispecerat s-a dorit ca toate sesizarile populatiei sa fie cunoscute si solutionate cat mai repede posibil, a conchis directorul adjunct.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »