Circa 90 de locuri de munca vacante pentru salajeni

Magazin Salajean 18 august 2008 0

Circa 90 de locuri de munca vacante pentru salajeni

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Salaj are, in aceste zile, un total de 92 de locuri de munca vacante pentru salajenii aflati in cautarea unui job.

Astfel, in industria confectiilor sunt 40 de locuri de munca vacante si se cauta confectioneri imbracaminte si muncitori necalificati. In domeniul serviciilor, sunt vacante zece posturi, fiind cautate meseriile de electrician automatizari, inginer automatist, jurisconsult, stivuitorist, muncitor necalificat, montator reglor, depanator aparate electronice, tehnician electromecanic, sofer autoturism/ camioneta, agent vanzari, muncitor necalificat, vulcanizator. Industria comertului ofera 12 posturi, printre care manipulant marfuri, gestionar depozit, stivuitorist, vanzator, iar in industria lemnului se cauta un tamplar universal si un muncitor necalificat.

In industria alimentara sunt 27 de locuri de munca ce pot fi ocupate, meseriile cautate fiind ospatar, muncitor necalificat, sofer autocamion/ masina de mare tonaj, preparator legume si fructe, muncitor necalificat in agricultura, inginer in industria alimentara, inginer automatist.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »