Cinematograf la Casa de Cultura a Sindicatelor

Magazin Salajean 6 mai 2010 0

Cinematograf la Casa de Cultura a SindicatelorZalauanii vor avea posibilitatea, incepand de saptamana viitoare, sa vizioneze filme la cinematograful Silvania, care va fi organizat in Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau. Potrivit Violetei Visen, reprezentantul institutiei de cultura respective, proiectiile de film vor fi realizate in parteneriat cu SC Caradi SA, care va asigura echipamentul tehnic necesar, in zilele de vineri si sambata.

Primul film pe care il vor putea viziona zalauanii in 7-8 mai pe marele ecran este Avatar, orele de spectacol fiind 17 si 21. Pretul unui bilet va fi de 10 lei, dar elevii vor beneficia de pret redus – doar 6 lei.

Pentru Avatar, biletele vor putea fi cumparate de la casa de bilete a institutiei anterior amintite doar in cele doua zile de spectacol, urmand ca in saptamanile urmatoare ele sa fie disponibile publicului si in timpul saptamanii. Am organizat aceste proiectii de filme pentru zalauani intrucat de simtea nevoia de asa ceva in Zalau. Altfel, publicul care doreste sa vada filme pe marele ecran trebuia sa mearga pentru aceasta la Cluj. Noi ii scutim de drum, iar pretul biletelor e rezonabil, adaptat la perioada de criza pe care o traversam, a declarat Violeta Visen.

Potrivit sursei citate, daca va exista cerere pentru anumite filme, in viitor se va incerca aducerea lor la Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »