CFR Calatori trece la ora Europei Orientale

Magazin Salajean 27 octombrie 2006 0

CFR Calatori trece la ora Europei OrientaleCFR Calatori face cunoscut faptul ca trecerea la ora Europei Orientale nu va modifica mersul trenurilor in vigoare. Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 28 / 29 octombrie ora 4, care devine ora 3. De asemenea, in noaptea de 28 / 29 octombrie, toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale.

Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la capat.

Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora oficiala a Europei Orientale se face in aceeasi zi de duminica, intre statiile de frontiera, trenurile vor circula dupa orarul din mersul de tren in vigoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »