Certificate de inmatriculare si permise – la cheie

Magazin Salajean 6 iunie 2007 0

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) din cadrul Institutiei Prefectului Judetului Salaj elibereaza, incepand cu data de 1 iunie, permisele de conducere, certificatele si numerele de inmatriculare, in maximum doua ore de la inregistrarea solicitarii. Termenul de doua ore se aplica in cazul solicitarilor pentru care nu sunt necesare verificari suplimentare. De asemenea, incepand de luni, s-a modificat si programul de relatii cu publicul al SPCRPCIV Salaj, astfel incat, incepand de luni, pana joi, relatiile cu publicul se vor derula intre orele 09 si 15, in timp ce vinerea, preluarea actelor si eliberarea acestora se va face in intervalul orar 09 – 13.30.

Intr-un comunicat de presa, Institutia Prefectului subliniaza faptul ca, pana la data de 1 iunie, la nivelul SPCRPCIV Salaj, eliberarea permiselor de conducere se facea in aceeasi zi in care solicitantul depunea cererea sau in maximum 24 de ore, in cazul in care solicitarea era inregistrata dupa ora 12. Mai mult, certificatele si numerele de inmatriculare se emiteau in aceeasi zi in care erau inaintate cererile, cu exceptia numerelor preferentiale.

O alta noutate este data de faptul ca programarea persoanelor pentru sustinerea primului examen in vederea obtinerii permiselor de conducere se va face in maximum 7 zile lucratoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »