Centura Zalaului va fi gata abia in toamna

Magazin Salajean 4 august 2010 0

Centura Zalaului va fi gata abia in toamna

Desi, in ciuda amanarilor si a intarzierilor, zalauanii asteptau finalizarea centurii orasului la finele lunii iulie, adica in aceste zile, mai trebuie sa avem putintica rabdare. Cel putin, asta ne spun autoritatile, in conditiile in care noul termen de finalizare a investitiei a fost stabilit pentru data de 30 septembrie.

Soseaua de centura a Zalaului va fi prima pe care o va avea un oras din Salaj, iar finalizarea primului tronson era programata pentru luna mai. Pentru a termina, insa, amenajarea sensului giratoriu din punctul de jonctiune a centurii cu bulevardul Mihai Viteazul si pentru relocarea utilitatilor, constructorul a decis ca are nevoie de mai mult timp.

Ca urmare, printr-o adresa oficiala inaintata Ministerului Dezvoltarii, s-a cerut prelungirea termenului de finalizare a investitiei pana la finalul lunii iulie, a spus Fekete Carol, seful Unitatii de Implementare a Proiectului. Intelegatoare, autoritatile centrale au acceptat prelungirea terme-nului respectiv si au decis ca data de 30 septembrie este un termen cat se poate de potrivit pentru finalizarea lucrarilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »