Centru Lindab in Criseni

Magazin Salajean 20 mai 2010 0

Centru Lindab in CriseniLindab Romania va deschide, in perioada urmatoare, un centru logistic Lindab Regional in localitatea Criseni, au anuntat reprezentantii companiei. In aceste locatii, cei interesati de constructia sau renovarea locuintei vor putea viziona sistemele Lindab, vor primi informatii si sfaturi din partea unui specialist si vor putea face pe loc comanda.

Deschiderea centrului de la Criseni face parte dintr-o prima etapa a planului de extindere teritoriala a producatorului, in care au fost cuprinse 13 localitati. Vrem sa fim cu un pas mai aproape de partenerii si clientii nostri si sa le oferim cele mai bune si mai rapide solutii. Totodata, scopul acestor centre este de a le oferi clientilor consultanta specializata de care au nevoie in alegerea solutiilor pentru acoperis, sustine Ioan Farcas, director marketing Lindab Romania.

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca din1994 si are ca obiect de activitate productia de tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, profile usoare, precum si sisteme de ventilatie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »