CEC Bank oferă consiliere gratuită pentru accesarea fondurilor europene

Magazin Salajean 6 aprilie 2011 0

CEC Bank oferă consiliere gratuită pentru accesarea fondurilor europene

Biroul pentru fonduri europene al CEC Bank Sălaj a fost inaugurat, în cursul zilei de ieri, în prezenţa vicepreşedintelui CEC Bank – Mihaela Popa, directorului sucursalei din Zalău – Szommer Francisc Otto, precum şi a autorităţilor locale şi judeţene, anume: prefectul judeţului – Vegh Alexandru, preşedintele Consiliului Judeţean – Tiberiu Marc, primarul Zalăului – Radu Căpâlnaşiu, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai instituţiilor de deconcentrate, dar şi angajaţi ai băncii.

Vicepreşedintele CEC Bank a menţionat că acest birou pentru fonduri europene a fost înfiinţat în scopul acordării clienţilor îndrumare, dar şi pentru promovarea şi vânzarea produselor de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care doresc să apeleze la fondurile europene şi au nevoie de cofinanţare. În fapt, biroul pentru fonduri europene funcţionează la CEC Bank Sălaj încă din luna iunie 2010, însă ieri a avut loc deschiderea oficială a acestui serviciu în cadrul instituţiei bancare. Biroul va funcţiona cu cel puţin trei persoane, între care o persoană în specialitate, calificată, directorul de sucursală şi directorul de relaţii cu clienţii. Inaugurarea a fost urmată prin piesa de teatru Acasă la tata, cu actorul Marcel Iureş în rolul principal, una dintre succesele absolute ale Teatrului Act.

CEC Bank se află pe locul patru în topul bancar din România, conform reprezentanţilor băncii. Banca vine în întâmpinarea clienţilor săi, oferind consiliere şi îndrumare prin personal de specialitate, atât celor care doresc cofinanţarea proiectelor aprobate de autorităţile de management, cât şi celor care sunt în curs de a elabora şi depune proiecte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »