CDR Nord – Vest are un nou presedinte

Magazin Salajean 18 decembrie 2006 0

CDR Nord - Vest are un nou presedinteConsiliul de Dezvoltare Regionala (CDR) Nord – Vest are la carma, incepand de vineri, 15 decembrie a.c., un nou lider, in persoana presedintelui Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc. Totodata, in functia de vicepresedinte a fost numit Kiss Alexandru, presedintele CJ Maramures. Acestia au fost numiti in functii vineri, in cadrul unei sedinte ordinare a CDR si ii inlocuiesc pe Kovacs Marinel – presedintele CJ Maramures, respectiv Szabo Stefan – presedintele CJ Satu Mare.

Potrivit Legii 315/2004, atat presedintele, cat si vicepresedintele ales de catre CDR, nu pot fi reprezentanti ai aceluiasi judet, iar functiile sunt indeplinite, prin rotatie, pentru cate un mandat de un an.

In cadrul sedintei ordinare a CDR, a mai fost supus aprobarii Acordul Cadru privind implementarea Programului Operational Regional 2007 – 2013 in Romania, dintre Ministerul Integrarii Europene si Agentia de Dezvoltare Regionala Nord – Vest.

Acordul de cooperare dintre ADR si regiunea Veneto – Italia va constitui un prilej de a face schimb de experienta, deoarece aceasta regiune a avut rezultate bune in dezvoltarea regionala, a fost de parere fostul presedinte al Consiliului, Kovacs Marinel.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »