Castigatorii concursului Alege – este dreptul tau!

Magazin Salajean 19 martie 2009 0

Concursul Alege-este dreptul tau, organizat in fiecare an de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, are ca scop educarea si constientizarea tanarului consumator, in princial a scolarului, asupra drepturilor si intereselor sale legitime. In momentul in care tanarul consumator invata sa ceara calitate refuzand sa cumpere produse de proasta calitate sau neetichetate corespunzator sau sa sesizeze abuzurile, agentul economic va fi obligat sa ofere calitate, ne-a comunicat Dorina Rednic, inspectorul sef adjunct al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Salaj. In judetul Salaj, etapa judeteana a concursului Alege-este dreptul tau s-a desfasurat in data de 17 martie, la Liceul Sportiv Avram Iancu din Zalau, sub coordonarea profesorului Laura Golvacsz. Din cei 16 elevi participanti la concurs, din sapte unitati de invatamant din judet, pentru etapa nationala s-au calificat:

– Camelia Tusan, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Silvania Zalau, profesor coordonator Iulia Florian – locul I;

– Delia Pop, eleva in clasa a X-a la Colegiul National Simion Barnutiu (CNSB) Simleu Silvaniei, profesor coordonator Bianca Serban – locul II;

– Ioana Chis, eleva la Colegiul Tehnic Alexandru Papiu-Ilarin (API) Zalau, profesor coordonator Daniel Gozman – locul III.

– Ana Maria Oros, eleva la CNSB Simleu Silvaniei, profesor coordonator Bianca Serban – locul I;

– Iulia Ciocan, eleva in clasa a X-a la C.T. API Zalau, profesor coordonator Daniela Gozman – locul II;

– Bianca Mudure, eleva in clasa a X-a la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Simleu Silvaniei, profesor coordonator Mariana Nosal – locul III.

Prin derularea acestui concurs se doreste o mai buna comunicare intre participanti, transparenta, oferirea unei viziuni asupra lumii profesionale, cunoasterea problemelor concrete ale societatii si invatarea pluridisciplinara. Etapa nationala concursului se va desfasura in perioada 18-22 iunie la tabara de la mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »