Casa de Pensii Salaj se extinde

Magazin Salajean 22 decembrie 2009 0

Casa de Pensii Salaj se extinde

In urma demersurilor intreprinse catre Casa Nationala de Pensii si alte Asigurari de Sanatate (CNPAS), in luna octombrie, Casa Judeteana de Pensii (CJP) Salaj a obtinut o finantare bugetara in suma de peste 200.000 de lei pentru investitii. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul unitatii, directorul coordonator adjunct al institutiei, Anamaria Pernes, ne-a prezentat stadiul acestor investitii.

Din finantarea alocata prin bugetul asigurarilor de stat, am reusit sa realizam igienizarea cladirii si aplicarea de folii pe geamurile acesteia in vederea eliminarii efectului de sera. Pentru astfel de lucrari s-au alocat 119.550 de lei, fiind utilizati, pana la aceasta data, 103.779 de lei.

De asemenea, a fost achizitionata si centrala telefonica noua, in sistem digital, in valoare de 20.000 de lei. S-a avut in vedere o comunicare cat mai operativa si eficienta a salariatilor institutiei cu publicul interesat, respectiv cu asiguratii si pensionarii din sistem, precum si inlaturarea situatiilor neplacute ori greoaie, intampinate cu actuala retea telefonica.

Tot din fondurile alocate de CNAPS, cu sprijinul Primariei Zalau care ne-a oferit in apropierea unitatii noastre un spatiu de 300 de metri patrati, urmeaza sa construim un modul al cladirii Casei de Pensii, in care sa functioneze cabinete de expertiza medicala, arhivele, precum si alte ghisee de relatii cu publicul, a mentionat directorul adjunct al CJP Salaj. Pentru studiul de fezabilitate privind construirea cladirii au fost cheltuiti 70.187 de lei. Lucrarile vor demara doar de anul viitor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »