Cartel Alfa iese în stradă

Andreea Vilcovschi 2 octombrie 2012 1
Cartel Alfa iese în stradă

Sindicaliştii sălăjeni membri ai Confederaţiei Sindicale “Cartel Alfa” vor protesta mâine, pe platoul din faţa Instituţiei Prefectului, între orele 12.00 şi 14.00, cerând modificarea Legii dialogului social, oprirea privatizării companiilor strategice, crearea de locuri de muncă şi creşterea salariului minim pe economie pentru 2013, la cel puţin 850 de lei. De asemenea, ei vor cere autorităţilor abrogarea imediată a actelor normative care eşalonează până în 2016 plata drepturilor salariale câştigate în instanţă.

După cum ne-a declarat Pompiliu Ceaca, preşedintele uniunii judeţene “Cartel Alfa”, la pichetarea de mâine vor participa între 80 şi 100 de sindicalişti.

Reprezentanţii confederaţiei au anunţat că astfel de acţiuni de protest vor avea loc în întreaga ţară, în perioada 2-4 octombrie.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Cartelul Mafiotilor 2 octombrie 2012 at 22:05 - Reply

    Sefii lor ar trebui sa intre in Camera de Gazare, in frunte cu Bogdan Hossu si apoi sa mai vina si oameni noi dar cinstiti.

Lasa un Raspuns »