CARP Zalau aniverseaza 54 de ani de existenta

Magazin Salajean 23 martie 2012 0

CARP Zalau aniverseaza 54 de ani de existentaCasa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalau a sarbatorit, ieri, implinirea a 54 de ani de existenta a organizatiei. Cu aceasta ocazie, la sediul din municipiu a fost organizata Adunarea Generala, in cadrul careia au fost alesi, pentru urmatorii patru ani, noii reprezentanti din consiliul director si al comisiei de cenzori din cadrul CARP Zalau.

Printre invitati s-au numarat, alaturi de membrii pensionari, si reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, respectiv: subprefectul judetului – Onorica Abrudanu, primarul municipiului – Radu Capilnasiu, liderul Sindicatului Liber al Pensionarilor Salaj – Ilie Gorgan, directorul Casei Judetene de Pensii Salaj – Filonas Chis, directorul Filialei Salaj a Crucii Rosii – Laura Bugenteanu.

In deschiderea evenimentului, presedintele CARP Zalau, Ioan Ivascau, a prezentat invitatilor programul de pe ordinea de zi. S-au adus in discutii aspecte privind acordarea imprumuturilor cu dobanda mica, beneficiile membrilor organizatiei (medicamente mai ieftine, alimente la pret redus, consultatii si analize gratuite), competitii de sah, table si carti, precum si excursii. De asemenea, o alta activitate desfasurata de conducerea CARP Zalau vine in sprijinul celor care nu isi permit cheltuielile cu inmormantarea membrilor familiei.

UIterior, s-a trecut la alegerea noii conduceri. In urma supunerii la vot a candidatilor, au fost desemnati in functiile de conducere urmatorii: presedinte – Ioan Ivascau, si membrii in consiliu: Maria Pop, Viorel Moldovan, Ioan Chete si Florea Mihai. De asemenea, in comisia de cenzori a fost ales presedinte Simion Brata, iar ca membri Dumitru Valea si Dumitru Bujor.

In final, evenimentul a fost udat cu un paharel de palinca pentru fiecare invitat, precum si cu bucate alese. La implinirea a 50 de ani de activitate, CARP Zalau are inscrisi 9.300 de membri, in crestere fata de anul 2008 cu aproximativ 2.300 de pensionari care au aderat la aceasta organizatie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »