CARP Zalau a acordat diplome de excelenta si onoare

Magazin Salajean 1 noiembrie 2010 0

CARP Zalau a acordat diplome de excelenta si onoare

Pensionarii salajeni au sarbatorit, vineri, 20 de ani de activitate a Federatiei Nationale Omenia – care incadreaza Casele de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din toata tara. Evenimentul a fost organizat de conducerea CARP Zalau, la sediul Clubului Pensionarilor.

Festivitatea de premiere a inceput cu alocutiunea presedintelui CARP Zalau, Ioan Ivascau, despre insemnatatea Federatiei Nationale Omenia si despre importanta evenimen-tului. Aceasta federatie a fost infiintata in 1990, prin afilierea Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din tara, si are ca scop protectia sociala reala a membrilor. Astfel ca vreau sa multumesc, pe aceasta cale, tuturor partenerilor si colaboratorilor care ne-au sprijinit in desfasurarea activitatii si pentru intr-ajutorarea pensio-narilor membri ai casei, a afirmat Ivascau.

Momentul a fost urmat de inmanarea diplomelor pentru invitati, respectiv autoritatilor locale si judetene si a societatilor comerciale care s-au implicat in sprijinirea pensionarilor. Astfel, au fost acordate diplome de excelenta din partea Federatiei Nationale Omenia, urmatorilor: prefectului Vegh Alexandru, subprefectului Onorica Abrudanu, presedintelui Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, primarului muni-cipiului Zalau, Radu Capilnasiu, directorului Crucii Rosii – Filiala Salaj, Laura Bungeteanu, presedintelui Sindicatului Liber al Pensionarilor Salaj, Ilie Gorgan, precum si personalului medical din cadrul cabinetelor medicale de specialitate prin care membrii CARP Zalau beneficiaza de gratuitati si reduceri, anume: dr. oftalmolog Alexandru Dimitriu, dr. stomatolog Angelica Silaghi, dr. ORL-ist Anamaria Matioc si dr. internist Vlad Stefanov.

De asemenea, au fost acordate si diplome de onoare urmatorilor: directorului Casei Judetene de Pensii, Nemes Luminita, administratorului S.C. Total AS, Cornel Muresan, directorului S.C. Sandana, Pavel Sabau, dr. Paula Puscas, directorului Bibliotecii Judetene Salaj, Florica Pop, membrului in Consiliul de Administratie al CARP Zalau, Dumitru Bujor, presedintelui Comisiei de Cenzori a CARP Zalau, Simion Brata, precum si colaboratorilor media: Cotidianul Magazin Salajean si ziarele Salajeanul si Graiul Salajului.

Evenimentul a fost incheiat cu o masa festiva organizata in cinstea invitatilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »