Caravana Garfield, la Complexul Comercial Activ Plazza din Zalau

Magazin Salajean 2 aprilie 2012 0

Caravana Garfield, la Complexul Comercial Activ Plazza din Zalau

Complexul Comercial Activ Plazza din Zalau a fost, sambata, gazda unui spectacol organizat de Caravana Profesor Garfield te invata, in colaborare cu Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului. Copiii, insotiti de parinti, au avut ocazia de a urmari pe scena amplasata in cadrul complexului comercial prestatia tinerilor artisti din cadrul Palatului Copiilor din Zalau, artisti vocali de muzica usoara, grupuri de majorete, si nu numai. Chiar si micutii din public au fost invitati sa participe la activitati, si anume: la concursuri de dans, de aptitudini, de desen, precum si concursurile organizate de reprezentantii Politiei Rutiere Zalau. In plus, sub ropote de aplauze, a fost urmarit si numarul de magie sustinut de echipa Asociatiei magicienilor si iluzinostilor din Romania Romagic. De asemenea, reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Salaj au organizat pentru copii un concurs cu tematica ecologie, mediu inconjurator. Cu toate acestea, cel mai atractiv s-a dovedit a fi motanul Garfield, mascota cu care toti copiii s-au inghesuit sa apara in fotografii. Bineinteles, talentele de care au dat dovada copiii au fost rasplatite cu premii oferite din partea conducerii Complexului Comercial Activ Plazza.

Administratorul Complexului, Dumitru Rus, sustine ca activitatile desfasurate de Caravana Garfield la Zalau au ca tematica Motanul Garfield te invata sa te implici. Se doreste prin acest program implicarea elevilor in viata, in societate, educarea copiilor, o educare activa in care sunt implicati inclusiv parintii, tutorii copiilor pentru ai educa pe acestia cum sa se comporte in societate, cum sa reactioneze, cum sa evite unele lucruri si, in primul rand, cum sa se implice in viata sociala de zi cu zi, a declarat Dumitru Rus.

Caravana Profesor Garfield te invata este un proiect realizat de revista Garfield, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si de desfasoara pe parcursul anului scolar 2011-2011 in toate scolile si gradinitele. Caravana a pornit in data de 24 septembrie a anului trecut din Bucuresti, din Parcul Kiseleff, a trecut prin Brasov – in Piata Sfatului, prin Cluj, Pitesti, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Bacau, Braila, Oradea, Arad si in alte orase din tara, printre care se numara, acum, si Zalaul – in Complexul Comercial Activ Plazza.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »