Captura record de tigari de contrabanda

Magazin Salajean 3 februarie 2010 0

Captura record de tigari de contrabanda

Doua capturi, totalizand peste 8.500 de pachete de tigari de contrabanda, netimbrate, au fost facute ieri, de catre inspectorii Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Salaj, in colaborare cu politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj.

Astazi, echipa noastra mobila, impreuna cu cadre ale politiei, a oprit in trafic, la Simleu Silvaniei, o masina inmatriculata in Franta, in care au fost gasite 7.940 de pachete de tigari netimbrate, provenite din Ucraina.

Soferul venea de la Satu Mare si se indrepta spre Oradea. Tigarile au fost confiscate, fiind aplicata si o amenda contraventionala de 20.000 de lei.

Tot astazi, pe raza localitatii Maeriste a fost oprit un alt autoturism, in care am gasit 590 de pachete de tigari din Republica Moldova, cel care le transporta fiind amendat cu 1.500 de lei, ne-a declarat, ieri, Grigore Sima, inspector in cadrul DJAOV Salaj.

Acesta a adaugat faptul ca cele doua capturi sunt cele mai importante din acest an, pachetele confiscate urmand a fi predate pentru distrugere, conform legii, fabricilor producatoare de tigarete.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »