Canicula a facut inca 16 victime

Magazin Salajean 26 iunie 2007 0

Dupa ce saptamana trecuta cinci salajeni au fost doborati de canicula, in cele trei zile de weekend, alti 16 salajeni au avut de suferit de pe urma temperaturilor ridicate.

Purtatorul de cuvant al Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Salaj, Mihai Cheseli, a declarat ca sase persoane au lesinat si o alta a solicitat ambulanta din cauza unui sindrom stuporos post abuz de alcool si expunere la soare, fiind transportat la UPU Salaj.

Au fost inregistrate sase cazuri de lesin, doua de insolatie si opt cazuri de deshidratare acuta. O parte dintre acestea au fost raportate de Serviciul de Ambulanta Salaj, pacientii primind tratamentul corespunzator, a declarat Mihai Cheseli.

Acesta a mai spus ca, tot in Jibou, o alta persoana a solicitat ajutorul cadrelor medicale, pentru un sindrom stuporos post abuz de alcool si expunere la soare.

Cazul a primit ingrijire de specialitate, victima fiind transportata de o ambulanta din Jibou la Unitatea de Primire Urgenta din cadrul Spitalului Judetean Salaj-Zalau, a conchis purtatorul de cuvant al ASP Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »