Caldura fara probleme de la UE in aceasta iarna

Magazin Salajean 7 ianuarie 2008 0

Viorel Marian, directorul SC Uzina Electrica SA Zalau, a declarat ca nu vor fi probleme in ceea ce priveste furnizarea de agent termic catre populatie in aceasta iarna. Operatorul are asigurat, chiar si pentru situatia in care nu va avea suficient gaz metan pentru a functiona, un stoc de 600 de tone de pacura, care va putea fi folosit drept combustibil alternativ. ISperam sa putem furniza caldura permanent, fara sa intampinam probleme. Daca, totusi, vom avea probleme cu gazul, avem o rezerva de 600 de tone de pacura pe care sa o folosim drept combustibil in aceasta iarnaI, a spus Viorel Marian.

Daca in primele luni ale anotimpului rece temperaturile nu au fost scazute, iar Uzina Electrica a furnizat agent termic zalauanilor doar pe timp de noapte, acum zalauanii au caldura in locuinte in regim de permanenta.

Potrivit lui Viorel Marian, in prezent, in Zalau mai sunt racordati la reteaua de energie termica centralizata aproximativ 1.200 de abonati casnici. La acestia se adauga scolile si gradinitele din municipiu, cel mai important client ramanand SC Tenaris-Silcotub SA.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »