Cadouri din partea jandarmilor salajeni

Magazin Salajean 22 decembrie 2010 0

Cadouri din partea jandarmilor salajeniAproximativ 120 de copii de la Complexul de Servicii Comunitare din Cehu Silvaniei au primit, ieri, cadouri din partea jandarmilor salajeni. In semn de multumire, micutii le-au oferit un concert de colinde.

Ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, ne-a declarat ca aceasta activitate a devenit deja o traditie pentru jandarmii salajeni. In prag de sarbatoare, astazi (marti n.r.), 21 decembrie, cadrele Jandarmeriei Salaj s-au deplasat in localitatea Cehu Silvaniei unde au oferit copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare pachete cu dulciuri si fructe achizitionate prin contributia benevola a cadrelor unitatii.

Acest gest a devenit deja o traditie pentru jandarmii salajeni care si-au dorit sa fie alaturi de acesti minunati copii, pentru a-i face sa simta cu adevarat bucuria si emotia sarbatorilor de iarna, a declarat Bolfa. Copiii au multumit pentru cadourile primite, oferindu-le jandarmilor un minunat concert de colinde.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »