Cadouri de sarbatori pentru pensionarii cu punga subtire

Magazin Salajean 13 decembrie 2010 0

Cadouri de sarbatori pentru pensionarii cu punga subtireAproximativ 450 de pensionari salajeni vor primi, luna aceasta, pachete de sarbatori in valoare de 35 de lei fiecare. Sindicatul Liber al Pensionarilor Salaj, cu sprijinul autoritatilor orasenesti si al Consiliului Judetean Salaj, va acorda ajutoare in pachete cu produse alimentare pensionarilor membri ai sindicatului care au pensii mai mici de 500 de lei.

Potrivit liderului sindical, Ilie Gorgan, actiunea are loc cu ocazia sarbatorilor de iarna. In aceasta perioada, membrii birourilor filiale ale sindicatului efectueaza anchete pentru stabilirea persoanelor care vor primi aceste ajutoare. Vom avea in vedere pensionarii ale caror pensii sunt mai mici de 500 de lei si care au dificultati din punct de vedere financiar si al sanatatii.

Am stabilit ca 300 de pachete sa fie acordate in municipiu si cate 50 in orasele Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei si Jibou, ne-a comunicat Gorgan, adaugand ca fondurile sunt si asa insuficiente pentru acordarea pachetelor pensionarilor cu venituri reduse.

Pachetele cu alimente vor fi acordate pensionarilor in data de 21 decembrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »