Cabanele Directiei Silvice asteapta vizitatori

Magazin Salajean 4 decembrie 2008 0

Cabanele Directiei Silvice asteapta vizitatoriDesi nu ofera confort la nivelul hotelurilor sau pensiunilor de trei stele, cele trei cabane pe care Directia Silvica Zalau le ofera spre inchiriere pot fi o buna alternativa de relaxare, intr-un cadru natural deosebit. Mai in gluma, mai in serios, ce relaxare mai buna poate exista decat linistea pe care ti-o ofera un loc in care nu exista semnal la telefonul mobil, ai parte de aer curat, verdeata cat vezi cu ochii si, daca esti norocos, susurul unui izvor de munte.

Cabana care este, poate, cel mai bine plasata, din punctul de vedere al peisajului este cea de la Izvoarele Barcaului, din apropierea localitatii Tusa. Ca si conditii de cazare, aici exista trei camere (doua cu paturi duble si una cu un pat simplu), o sala de mese, bucatarie, terasa, frigider si doua bai. In cabana exista apa curenta si un boiler pentru apa calda. Dar, poate mai important decat spatiile de cazare, este ceea ce se afla in preajma acesteia. Si ma refer aici, in primul rand, la cursul de apa ce trece prin apropiere, la un foisor si o vatra de foc si, nu in ultimul rand, la un teren de minifotbal. Cei care se cazeaza aici pentru mai multe zile si sunt si pasionati de drumetii pot ajunge, strabatand un traseu de cativa kilometri prin padure, la Izbucul Mic si Izbucul Mare, doua din izvoarele raului Barcau, din cadrul rezervatiei peisagistice Tusa-Barcau.

In imediata apropiere a cabanei Izvoarele Barcaului se afla pastravaria Tusa, apartinand, de asemenea Directiei Silvice (DS) Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »