Cabana Bradet isi asteapta turistii

Magazin Salajean 22 decembrie 2008 0

Cabana Bradet isi asteapta turistii

Inconjurata de palcuri de brazi si pini, Cabana Bradet se profileaza cu impozanta de pe una din colinele marginale ale cartierului Bradet din Simleu Silvaniei.

Construita in anul 1962 si apartinand Grupului Simex, cabana a trecut pe parcursul anilor prin mai multe stagii de reconditionare si modernizare. Azi, imaginea edificiului cu rol hotelier a fost schimbata radical si prin eforturile administratorului, Calin Iosif, care a avut amabilitatea de a expune cititorilor starea si utilitatea actuala a cabanei. Din declaratiile acestuia rezulta faptul ca, in momentul de fata cabana dispune de un restaurant al carui spatiu poate fi valorificat pentru diferite activitati, evenimente sau festivitati, aici putand fi gazduite pana la 250 de persoane. Etajul superior poate oferi turistilor un numar de noua camere la care se mai adauga un apartament. Acestea fiind in stadiu de finisare, vor putea fi destinate cazarii doar din primavara anului 2009. Cabana va primi in final forma unui complex turistic de trei stele care, pe langa sala de festivitati si restaurantul cu meniuri traditionale romanesti, unguresti si alte specilaitati culinare, va putea pune la dispozitia turistilor si un centru de recuperare si relaxare, dotat cu sauna si alte facilitatii balneare.

Forma cabanei, atat exterioara, cat si interioara imbina aspectul rustic cu unul modern si placut, specific perioadei actuale.

Chiar anul acesta am avut parte de un numar mare de turisti, atat din imprejurimi, cat si din tara, veniti chiar din Timisoara si Resita. Turistii straini din Ungaria si Germania au ramas surprinsi de ceea le-am putut oferii. Pentru anul viitor ne asteptam la un numar si mai mare de turisti, mai ales ca noile camere si parcarea pentru automobile vor fi finalizate si speram ca finantarile guvernamentale pentru care am optat ne vor sustine eforturile, a incheiat adminstratorul Calin Iosif.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »