Burse de la Tenaris pentru 42 de studenti eminenti

Magazin Salajean 26 octombrie 2010 0

Burse de la Tenaris pentru 42 de studenti eminenti

42 de studenti reprezentand cinci universitati tehnice din Romania – Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica Bucuresti, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti si Universitatea de Nord Baia Mare – vor fi recompensati de catre TenarisSilcotub, astazi, La Zalau, intr-un cadru festiv, cu bursele Roberto Rocca.

Alaturi de bursieri, la eveniment vor fi prezenti profesori universitari si manageri Tenaris.

Anual, prin Programul educational Roberto Rocca, producatorul de tevi acorda burse studentilor eminenti din anii III si IV si masteranzilor aflati in primul an de studiu, intr-una din specializarile: inginerie mecanica, stiinta si ingineria materialelor (metalurgie), inginerie electrica, inginerie chimica, automatizari industriale si ingineria petrolului si gazelor. Fiecare bursier va primi 2.400 de euro pe an, suma care va fi platita in transe lunare in perioada octombrie 2010-septembrie 2011. Bursele pot fi reinnoite anual, pana la absolvirea facultatii, cu conditia ca studentul sa intruneasca standardele academice stabilite in momentul acordarii bursei.

TenarisSilcotub acorda aceste burse pentru al cincilea an consecutiv. In 2009, lista beneficiarilor a cuprins 40 de studenti romani, printre care si doi zalauani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »