Bursa locurilor de munca pentru tinerii defavorizati social

Magazin Salajean 16 octombrie 2007 0

Bursa locurilor de munca pentru tinerii defavorizati social

Un acompaniament social profesionalizat va fi realizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, pentru a ajuta tinerii sa se angajeze. Potrivit unui comunicat de presa remis de AJOFM Salaj, sunt avuti in vedere tinerii cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani, aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale. Pentru a le veni in ajutor in aceasta protlema, AJOFM Salaj le va oferi consiliere profesionala si mediere.

In scopul integrarii in munca, agentia va incheia un contract de solidaritate cu aceste persoane pe o perioada de cel mult 2 ani, dar nu mai putin de un an, si le va plasa pe locuri de munca. Angajatorii care incadreaza persoane din aceasta categorie se numesc angajatori de insertie, iar agentia le deconteaza lunar salariul de taza statilit pentru fiecare angajat (nu mai mult de 75 la suta din castigul salarial mediu net pe economie).

Pentru a intermedia angajarea tinerilor din aceasta categorie, AJOFM Salaj va organiza in 19 octomtrie 2007, o tursa a locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului. Actiunea se va desfasura la sediul AJOFM Salaj, din Zalau, strada Tudor Vladimirescu, tloc P40, incepand cu ora 9.

Agentii economici interesati de acest lucru pot comunica locurile de munca vacante la telefon/fax 0260.612.463.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »