Bugetul local a fost rectificat din nou

Magazin Salajean 26 iulie 2007 0

Bugetul local a fost rectificat din nou

Printre proiectele de hotarare aflate pe ordinea de zi a sedintei extraordinare din data de 23 iulie s-a aflat si cel cu privire la rectificarea bugetului local al municipiului Zalau pe anul 2007.

Astfel, la partea de venituri, bugetul aprobat pentru anul in curs a fost majorat de la 496,32 de lei la 789, 66 de lei. In ceea ce priveste partea de cheltuieli, consilieii au aprobat o majorare a bugetului local pentru 2007 cu 34,00 mii de lei, la capitolul locuinte, servicii si dezvoltare publica. Ultima majorare a fost necesara prin prisma faptului ca este aprobata achizitionarea urgenta a serviciului de intocmire a mai multor documentatii topografice.

Un alt proiect aprobat de catre consilierii locali a fost cel cu privire la modificarea HCL 138 din 7 mai 2007. Astfel, prin votul unanim al consilierilor locali s-a aprobat concesionarea fara licitatie publica a terenului pe care este amplasata toaleta publica in favoarea SC Euro-Activ SRL.

Cu alte cuvinte, toaleta publica din centrul orasului va avea o alta locatie, si anume in punctul termic din Piata Agroalimentara Centrala. Potrivit proiectului de hotarare, societatea care se va ocupa de aceste lucrari va fi SC Euro-Activ SRL (fostul RomEntras), care va fi nevoita sa suporte si cheltuielile pe care le implica proiectul. In referatul atasat proiectului se specifica faptul ca , pana la amenajarea toaletei publice, SC Euro-Activ SRL va monta trei toalete ecologice pe un amplasament care va fi identificat de catre Directia Generala de Administrare a Domeniului Public Zalau, administratorul pietei. Durata concesionarii este de 49 de ani, iar valoarea redeventei de 500 de lei pe metrul patrat. Totodata, redeventa va fi achitata in termen de 5 ani de la data incheierii contractului de de concesiune, iar semnarea contractului se va face in cel mult 30 de zile de la data emiterii si aplicarii hotararii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »