Bugetarii sălăjeni îşi vor primi salariile mai devreme

Andreea Vilcovschi 16 aprilie 2013 1
Bugetarii sălăjeni îşi vor primi salariile mai devreme

Circa 10.000 de sălăjeni care lucrează în sectorul public îşi vor primi lefurile aferente lunii aprilie, până la sfârşitul acestei luni, a decis Guvernul. În mod normal, salariile trebuiau achitate în perioada 1-10 mai.
„Ministerul de Finanţe şi ministrul delegat pentru buget au găsit soluţia juridică pentru ca salariile bugetarilor, care trebuiau achitate exact în perioada de Paşte, perioada 1-10, să fie achitate până pe 30 aprilie. Sper ca oamenii, în felul acesta, să poată să aibă resursele necesare pentru cumpărăturile de Paşte şi aceia care sunt mai norocoşi să cheltuiască banii în facilităţi turistice pentru care doamna ministru Grapini (ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism – n. red.) se bate de fiecare dată. E o categorie redusă, din păcate, raportat la ansamblul populaţiei, însă sprijin şi pentru zona de turism e oricând binevenit”, a declarat premierul Victor Ponta.
În urmă cu o lună, guvernanţii au stabilit ca zilele de 2 şi 3 mai 2013 să fie declarate drept zile libere pentru salariaţii din sectorul public, pentru ca 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte, din 5 mai. Astfel, bugetarii se vor bucura de o mini-vacanţă.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. calin 17 aprilie 2013 at 13:15 - Reply

    sunt bugetar, dar nu mi se pare corect fata de angajatii din privat. sa vad ce vor face pana in 15 iunie?

Lasa un Raspuns »