Bucatarii Restaurantului Transilvania, in concurs

Magazin Salajean 29 august 2011 0

Bucatarii Restaurantului Transilvania, in concurs

Restaurant Transilvania va participa, in primele zile ale lunii septembrie, la cea de-a doua editie a concursului gastronomic Arena Bucatarilor, organizat de Selgros Cash & Carry din Bucuresti. La competitie participa echipe din toata tara, din judetul Salaj fiind selectati doi bucatari ce vor concura in echipa, respectiv Szabo Edit si Pusok Elisabeta, impreuna cu administratorul-sef al restaurantului Transilvania, Florin Fildan.

Participantii vor trebui sa-si arate indemanarea in pregatirea unor retete de bucate mai speciale, acest concurs desfasurandu-se pe doua sectiuni. Astfel, pentru prima sectiune, care va avea loc in data de 1 septembrie, bucatarii vor trebui sa pregateasca doua feluri de mancare (fel principal si desert) cu ingrediente puse la dispozitie de organizator si necunoscute de concurent. Cea de-a doua sectiune organizata in urmatoarea zi consta intr-un concurs de creatie, a unui fel principal din ingrediente alese de participant, din sortimentul Selgros.

Cinci maestri in arta culinara, reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism si reprezentati din partea organizatorului competitiei alcatuiesc juriul. In data de 2 septembrie vor fi desemnati castigatorii concursului gastronomic Arena Bucatarilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »