BRD Salaj a facut un pensionar fericit

Magazin Salajean 27 octombrie 2008 0

BRD Salaj a facut un pensionar fericit

Un pensionar din Stana care a ales BRD-ul pentru plata pensiei a castigat la tombola de la sfarsitul saptamanii trecute un sejur pentru doua persoane la Baile Felix. Castigatorul, Vasile Trif, daca va accepta excursia, va fi cazat la un hotel de trei stele din statiune si va beneficia, impreuna cu persoana pe care o va alege sa-l insoteasca, de masa si tratament gratuite pe durata celor sapte zile de sedere. In cazul in care acesta, din diferite motive, nu va putea pleca, premiul va putea fi adjudecat de un alt client pensionar al bancii, conducerea BRD luandu-si masuri de precautie in acest sens si extragand la tombola de vineri alti doi potentiali castigatori.

De notat ca evenimentul in discutie reprezinta faza finala a campaniei comerciale pentru pensionari a BRD Groupe Societe Generale Romania in mai multe judete din tara. Astfel, in perioada iulie – august – septembrie, BRD a promovat aderarea pensionarilor la plata pensiei in conturile curente ale bancii, iar toti cei care au ales ca pensia sa le fie virata in conturile BRD si au accesat un credit sau si-au facut cont aici au participat la tombola.

Conducerea bancii a subliniat cu aceasta ocazie ca la BRD nu se percep comisioane la ridicarea pensiei si ca pensionarii care se hotarasc sa apeleze la ei au acces la credite si resurse cu dobanzi preferentiale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »