Brazii de Craciun, in cinci locatii din municipiu

Magazin Salajean 14 decembrie 2010 0

Brazii de Craciun, in cinci locatii din municipiuSarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar brazii de Craciun nu intarzie sa apara. Anul acesta, zalauanii au la dispozitie cinci locatii in municipiu de unde sa-si aleaga un pom de Craciun. Purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Zalau, Manuela Ghiurutan, ne-a declarat ca locurile in care se vand brazi sunt aproape aceleasi de anul trecut. Locatiile aprobate in care se vand brazi sunt: bulevardul Mihai Viteazul – langa Troita, strada Avram Iancu – vis-a-vis de statia de taxi, la Sala Sporturilor, pe strada 22 Decembrie 1989 – langa cismea si parcarea din fata magazinului din intersectia Corneliu Coposu si Avram Iancu.

Perioada avizata pentru vanzarea brazilor este 10-24 decembrie, iar intervalul orar in care comerciantii au voie sa vanda este zilnic intre 8 si 20, a mentionat purtatorul de cuvant al municipalitatii. Potrivit sursei citate, comerciantii care desfasoara activitati comerciale fara aprobarea Primariei Municipiului Zalau si fara indeplinirea formelor legale de plata a suprafetelor ocupate risca amenzi intre 140 si 250 de lei.

Anul acesta, preturile brazilor de Craciun variaza intre 15 si 350 de lei, in functie de marime si coroana. Comerciantii au anuntat insa ca sunt dispusi sa negocieze preturile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »