Bradul din centrul municipiului invita la sarbatoare

Magazin Salajean 6 decembrie 2010 0

Bradul din centrul municipiului invita la sarbatoareIncepand de saptamana trecuta, zalauanii pot admira in centrul Zalaului bradul inalt de zece metri, impodobit pentru sarbatorile de iarna. Chiar daca bugetul local din acest an este unul de criza, autoritatile municipale n-au renuntat la iluminatul festiv in zona centrala, in Piata 1 Decembrie 1918, dar nici la amenajarea Oraselului Copiilor, spre bucuria celor mici. Totusi, cheltuielile vor fi reduse la minim: aceleasi ornamente folosite anul trecut vor impodobi municipiul in acest sezon pentru sarbatorile de iarna.

Purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Zalau, Manuela Ghiurutan, a declarat ca iluminatul festiv din centrul orasului functioneaza de la inceputul acestei luni. Pe masura ce se monteaza si se verifica elementele luminoase, instalatia decorativa pentru iluminatul festiv va fi pornita si in celelalte zone ale municipiului, a precizat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, bradul impodobit in Piata 1 Decembrie 1918 are o inaltime de aproximativ zece metri si a fost primit de la Ocolul Silvic Stejarul Zalau.

Chiar daca instalatiile luminoase de iarna vor impanzi stalpii electrici din oras, reprezentantii municipalitatii afirma ca totul va avea loc sub semnul austeritatii, fondurile pentru plata energiei electrice fiind extrem de limitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »