Bossini vine la Zalau!

Magazin Salajean 28 octombrie 2010 0

Bossini vine la Zalau!

De luna viitoare, zalauanii care trec pragul mall-ul Activ Plazza isi vor putea face cumparaturile si de la noul magazin Bossini, amplasat la primul etaj al complexului comercial.

Bossini face parte dintr-un lant extins pe plan international prin franciza. Renumit pentru haine confortabile, usor de asortat, stilul colorat si energic, Bossini ofera o gama completa de produse vestimentare casual, pentru femei si barbati, concepute pentru a se potrivi nevoilor clientului. Lantul cuprinde, in prezent, peste 1.170 de magazine, in peste 33 de tari. In Romania, primul magazin de acest fel a fost deschis in urma cu trei ani, odata cu inaugurarea Ilius Mall din Cluj-Napoca, iar cel de-al doilea, in mai 2008, in Timisoara. De atunci, Bossini si-a castigat multi clienti loiali, a oferit cele mai la moda colectii si s-a bucurat de o reactie foarte buna din partea publicului.

Suntem siguri ca vom satisface nevoile clientilor si ii vom astepta intotdeauna cu cele mai bune oferte si colectii. Iar pentru deschidere, anuntam o reducere de 30 la suta la toate produsele, inclusiv la noua colectie de toamna-iarna, sustin reprezentantii Bossini.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »