Blocuri ANL pentru simleuani

Magazin Salajean 19 decembrie 2008 0

Blocuri ANL pentru simleuaniSedinta CTE din cadrul Ministerului Transporturilor desfasurata in cursul lunii decembrie 2008 a avut ca participanti si cativa membri ai Primariei Simleu Silvaniei. In frunte cu primarul Septimiu Catalin Turcas, delegatia simleuana a sustinut proiectul Bloc de locuinte pentru Tineri. Blocul ANL din cadrul proiectului sustinut a primit avizul ministerului, urmand a se emite ordinul de punere in executie a acestuia, cat si desfasurarea licitatiilor pentru proiectare si executie.

Blocul vizat va fi construit intr-o locatie aleasa de Primarie pe strada Stadion, iar valoarea investitiei se va ridica la 2.488 mii de lei. Din declaratiile primarului simleuan mai aflam ca utilitatile necesare edificiului vor fi suportate de Primaria orasului, iar imobilul va cuprinde 11 apartamente, dintre care noua vor avea doua camere, iar celelalte doua vor fi construite cu o singura camera. Suprafata apartamentelor cu doua camere va atinge valoarea de 56 metri patrati, iar cele cu o singura camera se vor inscrie in limita a 41 de metri patrati. Spatiile destinate autovehiculelor pentru parcare vor fi si ele in numar de 11, iar pe langa acestea va fi amenajat si un spatiu de joaca pentru copii.

Imi exprim speranta ca anul 2009 va insemna pentru Simleu finalizarea celui de-al doilea bloc ANL, fapt care va deschide noi perspective de dezvoltare urbana pentru orasul nostru, a incheiat primarul urbei de pe Crasna.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »