Blocul groazei din Zalau!

Magazin Salajean 22 octombrie 2010 0

Blocul groazei din Zalau!

Din pura coincidenta sau blestem, un bloc din cartierul Pacii, din municipiu, ar putea fi usor clasat drept blocul groazei, dupa ce, de-alungul anilor, nu mai putin de cinci locatari si-au pus aici capat zilelor. Ultimul caz s-a petrecut chiar saptamana aceasta, mai precis miercuri, cand o femeie in varsta de 57 de ani a decis sa-si incheie socotelile cu viata.

O femeie in varsta de 57 de ani, din municipiu, a fost gasita decedata in locuinta sa, miercuri seara, de catre o cunostinta care a anuntat imediat autoritatile. Vecinii spun ca femeia locuia singura si nu-si explica ce ar fi putut s-o indemne la acest gest.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, a declarat ca acest caz a fost sesizat autoritatilor, prin numarul unic de urgenta 112, de catre o cunostinta a decedatei. Politia Municipiului Zalau a fost sesizata miercuri seara, in jurul orei 20, despre faptul ca o femeie in varsta de 57 de ani, din municipiu, a fost gasita decedata in locuinta sa din cartierul Pacii. Politistii s-au prezentat la fata locului pentru efectuarea cercetarilor, in urma carora s-a stabilit ca aceasta nu prezenta urme de violenta, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, trupul femeii decedate a fost transportat la morga, pentru efectuarea necropsiei si stabilirii exacte a cauzei mortii.

Vecinii sustin ca femeia nu avea niciun fel de probleme, astfel ca nu-si explica ce ar fi indemnat-o la sinucidere. Era o femeie deosebita, care a reusit sa treaca peste multe greutati in viata, motive pentru care nu-mi explic fapta sa. A fost plecata din tara o vreme, iar in urma cu doua luni s-a intors acasa. Nu ne-a spus ca ar avea probleme, chiar inainte cu o seara am povestit cu dansa si nu mi s-a parut nimic suspect. Un caz nefericit, cu atat mai mult cu cat femeia chiar a fost o persoana deosebita si respectabila, a declarat un locatar care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Insa acesta nu este singurul caz nefericit petrecut la blocul cu pricina. De-alungul anilor, alti patru locatari din imobil si-au pus capat zilelor. Vecinii spun ca majoritatea au fost persoane in varsta, exceptand o tanara din bloc, care a ales sa-si incheie socotelile cu viata in urma cu cativa ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »