Blindatele Armatei cauta soferi

Magazin Salajean 30 decembrie 2009 0

Blindatele Armatei cauta soferi

Tinerii care doresc sa imbrace haina militara au din nou aceasta sansa. Biroul de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judetean (CMJ) Salaj desfasoara in aceasta perioada activitati de recrutare a candidatilor care doresc sa urmeze cursurile de pregatire pentru formarea ca soldat voluntar pentru arma auto.

Cu aceasta ocazie sunt contactati si candidatii admisi si ramasi nerepartizati la selectiile din acest an. Potrivit CMJ Salaj, in unitatile din judet nu sunt disponibile posturi libere pentru profesionistii care vor sa conduca masinile militare, insa aici se pot face recrutari in acest sens. Cei care se vor dovedi apti pentru a se inrola, vor fi repartizati la alte unitati militare din tara.

Persoanele care doresc sa se inroleze trebuie sa indeplineasca mai multe criterii. Astfel, cei interesati trebuie sa aiba cetatenie romana si domiciliu stabil in Romania, sa fie apti medical, sa nu fi fost condamnati penal, sa aiba varsta de cel putin 18 ani si cel mult 26 de ani, implinita in anul inceperii programului de instruire, si sa posede permis de conducere auto categoriile B si C.

Dosarele de inscriere se depun la Biroul de Informare Recrutare din Zalau, urmand ca selectia in centrele zonale sa se faca in perioada 18 ianuarie – 5 februarie 2010.

Termenul limita de trimitere a dosarelor candidatilor declarati admisi la unitatile de instructie este 22 februarie. Soldatii si gradatii voluntari vor incheia contracte succesive si pot ramane in Armata pana la 40 de ani, desigur, daca nu opteaza pentru a trece, pana la implinirea varstei de 30 de ani, in corpul subofiterilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »