Biletele de tratament au fost suplimentate

Magazin Salajean 26 iunie 2007 0

Peste 3.000 de bilete de tratamente au fost repartizate de Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) pe anul 2007, pentru pensionarii salajeni. Pentru seria 1 ianuarie- 25 iunie 2007au fost repartizate bilete la munte si la mare.

Directorul executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj, Dumitru Bojan, ne-a declarat ca numarul de cereri inregistrate de la inceputul acestui an este de 4.048, din care 617 sunt pentru luna iulie. Totodata, directorul a specificat faptul ca de la inceputul anului si pana aum au fost distribuite 1.620 de bilete de tratament, din care 244 au fost pentru luna iulie.

Pe fondul numarului mare de cereri primite de la pensionari, CJP Salaj a cerut o suplimentare a biletelor de tratament cu 566. Cele mai multe solicitari au fost pentru statiunile Felix, Bizusa, Covasna, Sovata, Baile Herculane, 1 Mai, Caciulata, Saturn, Eforie Nord, Mangalia si Moneasa.

Incepand de astazi Casa de Pensii Salaj elibereaza bilete de tratament pentru perioada 26 iunie-7 iulie 2007, a conchis directorul Bojan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »