Bilant IPJ Salaj: mai multa activitate si investitii mai mari

Magazin Salajean 28 decembrie 2006 0

Bilant IPJ Salaj: mai multa activitate si investitii mai mariPolitistii salajeni si-au prezentat, ieri, evaluarea activitatii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, pe anul 2006, intr-un cadru festiv, la care au participat prefectul judetului – Andrei Todea, presedintele Consiliulului Judetean Salaj – Tiberiu Marc, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj – Pompilia Stana si primarul Zalaului – Radu Capilnasiu.

Potrivit prezentarii activitatii facute de catre seful IPJ Salaj, Iosif Ghiurca, bilantul a fost unul pozitiv, iar ceea ce s-a remarcat in cadrul IPJ Salaj, pe langa cresterea volumului activitatilor, a fost cel al investitiilor din acest an. Poate ca cea mai importanta investitie de care a beneficiat IPJ Salaj a fost cel al primirii celor 70 de autoturisme Logan, care au fost impartite atat la posturile de politie, cat si la politistii de la Ordine Publica. Dar, investitie importanta a fost si cel de pe planul informatic, IPJ fiind dotat cu calculatoare de ultima generatie, prin care politistii pot invata in direct, prin sistemul e-learning despre noutatile in domeniu si cele legislative, sistemul putand oferi o perfectionare continua de calitate.

Prefectul de Salaj, Andrei Todea, le-a transmis politistilor salajeni sa fie mandrii ca fac parte din corpul Ministerului de Interne, pentru ca fara ei ar fi haos in tara. Totodata, a mai subliniat Todea, ramane foarte importanta apropierea fata de cetatean.

Cu privire la date despre activitatea politiei din acest an, vom reveni in numerele viitoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »