Bilant de sfarsit de an la Jandarmerie

Magazin Salajean 15 decembrie 2008 0

Bilant de sfarsit de an la Jandarmerie

Saptamana trecuta, Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj si-a facut evaluarea activitatii pe anul 2008. La eveniment au fost prezenti general maior dr. Olimpiodor Antonescu, prim adjunct al inspectorului general si seful Statului Major al Jandarmeriei Romane, prefectul judetului Salaj Andrei Todea, presedintele Consiliului Judetean Salaj Tiberiu Marc, reprezentantii administratiei publice locale si reprezentantii celorlalte structuri M.I.R.A. din judetul Salaj.

Misiunile executate pe linie de ordine publica au cunoscut un trend ascendent in anul 2008, comparativ cu anul 2007. Astfel, anul acesta, jandarmii au activat in misiunile de asigurare a pazei si ordinii publice la sectiilor de votare date in responsabilitate pe raza judetului Salaj, cu ocazia alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale si alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor. De asemenea, pentru ambele scrutinuri electorale, s-a asigurat paza buletinelor de vot si a celorlalte documente necesare votarii la locurile de tiparire si depozitare, precum si pe timpul transportului acestora catre sectiile de votare, misiuni indeplinite cu succes. In cursul anului, jandarmii salajeni au executat un numar de 2.539 misiuni de asigurare, restabilire si mentinere a ordinii publice, cu ocazia manifestarilor de protest, sportive, culturale, dar si cu ocazia unor vizite oficiale. Pe linia indeplinirii misiunilor de ordine publica, in anul 2008 au fost aplicate 853 de sanctiuni contraventionale in valoare de 170.230 lei, au fost constatate 104 infractiuni si au fost prinsi de catre jandarmi 128 de infractori, ne-a declarat Cristian Bolfa, ofiterul de relatii publice din cadrul IJJ Salaj.

De altfel, la intrunire au fost evaluate toate domeniile de activitate din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, rezultatele obtinute in cursul anului 2008 si au fost prezentate principalele directii de actiune pentru anul urmator. La finalul activitatii, Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean, a precizat

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »